Wij zijn vandaag
geopend van 10:00 - 17:00 uur

Het is weer voorbij: de mooie, gezellige dagen van onze kerstshow zijn achter de rug en vol goede moed kijken we vooruit naar 2024. Met veel plezier kijken we dan ook terug op de laatste maanden van het jaar. Mede door úw bezoek, was onze kerstshow enorm geslaagd. Een herinnering waar wij, maar hopelijk ook u, nog lang van mogen nagenieten.

Misschien mogen we u komend jaar nog een keer in onze winkel begroeten. Immers, niet alleen met kerst, maar het hele jaar door kunt u in onze winkel de sferen van het seizoen opsnuiven en volop inspiratie opdoen voor de decoratie van uw woning of tuin.

De vijverafdeling is, met een zeer ruim assortiment pompen, filters en waterplanten, gedurende het hele seizoen zeker een bezoek waard! Kortom alles voor in en om uw vijver is bij ons aanwezig. Een klasse beter!

In maart zal onze volgende import koi's binnenkomen. Houdt u de site in de gaten voor extra informatie!

Natuurlijk is de afdeling met de outdoorkleding van merken als Dubarry, Hunter, Stetson, Aigle en Blundstone en ook het hele jaar in ruime sortering aanwezig.

Wilt u genieten van kabbelend water? Bezoek dan zeker onze watertuin, gelegen achter onze zaak.
Een idillisch stukje natuur, waar u even helemaal kunt wegdromen. De bank staat er voor u klaar!

Ook zullen we zeker dit jaar weer met trots onze Kerstshow presenteren.  Zover is het echter nog lang niet ... Eerst gaan we genieten van de charmes van het voorjaar en de zomer. Uiteraard wensen we u alle goeds en veel gezondheid toe voor 2024.

Tot ziens bij Lupa Outdoors, Vijvercentrum Limburg.
Binnen én buiten gewoon goed!